Известие

Collapse
No announcement yet.

Алтернатор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отпред БЧК отзад аптека! Някой ако иска мога да му направя излезе ми около 30 лева всичко!

Comment

Първоначално публикувано от vladeto80991 Покажи съобщение
      Благодаря! Да се похваля каква тениска си направих....! 2 дена след ремонта на проблема с алтернатора започна да мига реотана за изгоряла подгряваща свещ! Кога ще карам поне месец без нещо да се обади се питам..!?Иначе кефа от карането на 159 си е голям!
      Това вероятно е от слаб акумулатор,100 % се е разредил покрай проблемите с алтернатора,виж ако е обслужваем,дали има вода и го свали да го заредиш .....
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ще го измеря,но надали е от акумулатора.Свещ си е,ако беше от него веднага след смяната на алтернатора щеше да свети реотана а той светна 2-3 дена след това.Ще ги измеря свещите, стига да ги намеря къде са, че никъде нищо не пише!

Comment

Отгоре на маторя има по две неща на цилиндър набучени така че да гледат надолу: подгревните свещи и дюзите. Ако не можеш да направиш разлика между тях, по добре си ходи по сервизите.

Не знам какво и къде очакваш да пише.
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

хахахахахахах
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

ами по форумите нищо не пише,нито има снимки а това си е често срещан проблем!На някои снимки,които не съм сигурен,че е двигател на 159 ги показват много на долу отзад на двигателя!За това питам.....и вместо да се правиш на интересен може да ги снимаш и да кажеш-това са подгревните свещи!
              Last edited by vladeto80991; d.m.y г., 22:03.

Comment

Ок, когато най сетне си намеря читава 159ка, първа работа ще ми е да направя снимки и да ти ги пратя. Че взе да ми писва това търсене вече.

Засега мога да ти снимам само 1,6 туйн спарк бензинов мотор, монтиран на 147ца...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                  Ок, когато най сетне си намеря читава 159ка, първа работа ще ми е да направя снимки и да ти ги пратя. Че взе да ми писва това търсене вече.

Засега мога да ти снимам само 1,6 туйн спарк бензинов мотор, монтиран на 147ца...
                  Пусни му една снимка от ТС-а на човека.
                  То и на желанието да му пуснеш снимки, пак толкова работа ще му свърши.

И за да не съм тотален офф:
                  Last edited by BO; d.m.y г., 10:56.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                    Пусни му една снимка от ТС-а на човека.
                    То и на желанието да му пуснеш снимки, пак толкова работа ще му свърши.

И за да не съм тотален офф:

Боби, тва да не е 'Нафтопръскачката' бе?

Аз имам нейно видео, дето ти го снима...

Comment

Първоначално публикувано от vladeto80991 Покажи съобщение
                      ами по форумите нищо не пише,нито има снимки а това си е често срещан проблем!На някои снимки,които не съм сигурен,че е двигател на 159 ги показват много на долу отзад на двигателя!За това питам.....и вместо да се правиш на интересен може да ги снимаш и да кажеш-това са подгревните свещи!
                      На мен ми е интересно,като стигнеш до тях,как ще ги провериш ????
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

е как, ако правят огън, значи са добре, ако не - значи не подгряват
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Колеги! При мен се оказа, че ролката на алтернатора запецва и това води до изгаряне на диодите на плочката! От Аутоиталия ми искаха баснословна сума пари-около 800 лева за чисто нов алтернатор. Реших си проблема с рециклиран алтернатор за 200 лева.

Comment

Днес смених алтернатор с измерване преди и след поставянето /вече зарежда както трябва/.
                            Проблама обаче е ,че остана да свети лампата на таблото !!!?
                            Alfa Romeo 159 JTDm
                            Alfa Romeo 155 TS

Comment

Точно това е интересно защо

Comment

Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщение
                                Днес смених алтернатор с измерване преди и след поставянето /вече зарежда както трябва/.
                                Проблама обаче е ,че остана да свети лампата на таблото !!!?
                                Колата "преспа" днес минах около 10 км градско и не светна !!!!! /вчера изминах около 70 80 км и не угасна /
                                Alfa Romeo 159 JTDm
                                Alfa Romeo 155 TS

Comment

Working...
                                X